18 oktoober 2008

Kus mu müts on?



Niisiis, kustutasin kõik eelnevad postitused ära, sest ei ole rahul nende kvaliteediga ja oma (pokkeri)elu arhiveerimisest on praegusel hetkel ükskõik.


Teine tulemine näeb ette täiesti suvalistest asjadest rääkimine, pokkeril saab olema senisest väiksem osakaal. Igasugune vajadus tunnustuse ja tagasiside kohta on olematu. Elan oma elu nii kuidas tahan, kirjutan millest tahan ja kritiseerin, keda tahan. Nii see hakkab olema, nii et kui peaks mingisugune lahkheli tulevikus tekkima, siis on selles postituses tõestus, et ausus hüüdis tulles.


Tööalaselt(milleks on pokker - kuna ma võtan teda viimasel ajal justkui ülikoolikõrvalise tööna) ei ole sel kuul läinud üldsegi nii hästi kui septembris. Eelmisel kuul õnnestus teenida(teenida! mitte võita, vaid just nimelt teenida!) üle 50k krooni, see kuu on seis $668.74, milles kajastub Full Tilt Poker'i rahalaudade mäng. Alustasin kuud limiidilt NL100 ja sain teada, et variatsioonil on selline roll, mida ma poleks eelnevalt osanud kõige koledamates unenägudeski näha. Kogu stack pandi tihti sisse enne floppi, ja seda veel mitte kõige tugevamate kätega alati. Õppisin selgeks mõne uue strateegia, peamised on 4-bet bluffing ja 3-bet handide floatimine. Kuid siiski olen praeguse seisuga kukutanud ennast tagasi NL50-i, et veel vaikselt võtta ja järmise shotiga hävitada NL100.


Problemaatiliseks on saanud mänguvolüüm. Kahjuks mängin ainult 4-l laual korraga ja sedagi ainult 2-3 tundi päevas. Püüan järgmiseks kuuks mingisugused eesmärgid endale seada ja neid agressiivselt rünnata.


Umbes 7 tunni pärast hakkab minu teine reis Lätti, Olympic kasiinosse, kus on plaanis mängida €72 freezeout turniiri ja peale enesetundeanalüüsi ka võibolla rahalauda. Kuna limiit just madal ei ole, siis ostan end rahalauda 4k krooniga. Viimasel ajal üldse palju live'i mänginud ja tunnen, et olen selles vallas arenenud märgatavalt ja olen juba pooleldivalmis pokkerimängija. Kuna 7 tunniga pole aega võimsa lihvimismasinaga üle must käia, siis annan ikkagi endast parima ja loodan, et sellest piisab.


Räägiks ka veidi eilsest väljas käigust: algselt leppisime Codecciga kokku, et saame kell 7 Pärnu maantee Bambas kokku ja mängime veidi piljardit. Ilmselgelt viisin võidu enda kapsaaeda ja sellele fishile võimalust ei andnudki(tegelt võitsin napilt 3:2). Peale seda ei viitsinud koju ka minna, seega läksime kesklinna ja jõime tänaval õlut. Kui õhtuste klubiürituste kohta oli info saadud, läksime mõneks ajaks Codecci juurde, et oodata Hollywoody lahti tegemist. Hollykasse jõudsime stiilse hilinemisega(umbes 2h), seal tegime koksi ja kirusime ülerahvastatust. Vahepeal olin ka oma sõbraga olnud ühenduses, kel olid meiega ühtivad plaanid. Kui klubist olime välja asumas ja 10m turvadest mööda jalutanud(nendest kes pileti ära võtavad ja sisse lasevad) tuli sõber vastu ja käskis sisse tagasi minna. Uus algus uue piletiga. Läksime siis sisse ja tellisime 1000 krooni eest rummipudeli ja coca-cola. Ärkasin kodus järgmine päev kell 17:00.

random rämps läheb siia:

3 kommentaari:

Ranka ütles ...

Eelmisel kuul õnnestus teenida(teenida! mitte võita, vaid just nimelt teenida!) üle 50k kroon...

Aga palju sa kaotasid?


:D:D:D

Anonüümne ütles ...

Uus algus uue piletiga. Läksime siis sisse ja tellisime 1000 krooni eest rummipudeli ja coca-cola. Ärkasin kodus järgmine päev kell 17:00.

- oeh, nostalgia....

Anonüümne ütles ...

Great helpful article thanks! I will post about it on my blog:
www.elazar-gilad.com